Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Миттєвий сніданок – у хід підуть хліб, кукурудза, горошок та відварене м'ясо

М'ясо можна замінити вареною ковбасою, сосисками або шинкою. Зручніше, якщо хліб буде тостовим, білим або зі злаками – непринципово
Гарячі бутерброди
Гарячі бутерброди

Сніданок навіть зі звичайнісіньких продуктів таких, як хліб, яйця, сир може стати особливим.

Зручніше для цього сніданку використовувати тостовий хліб, із нього легко вирізати м'якуш. М'якуш теж знадобиться, він закриватиме начинку під час смаження.

Реклама

Щодо самої начинки, то використовувати можна відварене м'ясо або варену ковбасу із сосисками. Головне – дрібно нарізати усі інгредієнти.

Рецепт знайшли на каналі Qiong Cooking.

Гарячі бутерброди

Інгредієнти:

Реклама
  • 5 скибочок хліба;
  • ковбаса або відварене м'ясо,
  • по 6 ст. л. консервованого горошку та кукурудзи;
  • 2 яйця;
  • болгарський перець;
  • сир;
  • сіль, перець, зелень.

Тут дізнаєтеся, як насмажити оладки до сніданку, для замісу тіста яйця не потрібні.

Як приготувати:

  1. Перець та зелень нарізати дуже дрібно.
  2. У кожній скибочці хліба вирізати м'якуш, не пошкоджуючи скоринки.
  3. Кукурудзи, горошок та м'ясо обсмажити на олії. Додати сіль та перець.
  4. Перекласти в миску, вбити яйця та перемішати.
  5. Викласти скоринки хліба на сковороду, у центр кожної – начинку, скибочку сиру і накрити м'якушем, утрамбовуючи його лопаткою.
  6. Обсмажити з двох боків до золотавого кольору.

Весь процес приготування цього моментального сніданку дивіться у відео.

Реклама

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти