Сніданок навіть зі звичайнісіньких продуктів таких, як хліб, яйця, сир може стати особливим.
Зручніше для цього сніданку використовувати тостовий хліб, із нього легко вирізати м'якуш. М'якуш теж знадобиться, він закриватиме начинку під час смаження.
Щодо самої начинки, то використовувати можна відварене м'ясо або варену ковбасу із сосисками. Головне – дрібно нарізати усі інгредієнти.
Рецепт знайшли на каналі Qiong Cooking.
Гарячі бутерброди
Інгредієнти:
- 5 скибочок хліба;
- ковбаса або відварене м'ясо,
- по 6 ст. л. консервованого горошку та кукурудзи;
- 2 яйця;
- болгарський перець;
- сир;
- сіль, перець, зелень.
Тут дізнаєтеся, як насмажити оладки до сніданку, для замісу тіста яйця не потрібні.
Як приготувати:
- Перець та зелень нарізати дуже дрібно.
- У кожній скибочці хліба вирізати м'якуш, не пошкоджуючи скоринки.
- Кукурудзи, горошок та м'ясо обсмажити на олії. Додати сіль та перець.
- Перекласти в миску, вбити яйця та перемішати.
- Викласти скоринки хліба на сковороду, у центр кожної – начинку, скибочку сиру і накрити м'якушем, утрамбовуючи його лопаткою.
- Обсмажити з двох боків до золотавого кольору.
Весь процес приготування цього моментального сніданку дивіться у відео.