Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Величезні дріжджові коржики лангош – смачна альтернатива хлібу

Молока та яєць для них не потрібно. Але тісто має вистоятись двічі по 40-50 хвилин
Коржики лангош
Коржики лангош

Коржики, мабуть, найпростіша в приготуванні альтернатива хлібу. Якщо є кукурудзяне борошно, приготуйте швидкі грузинські чвіштарі.

Лангош – це коржики з Угорщини, які є ще й дуже популярним місцевим фастфудом.

Реклама

Назву можна перекласти як "полум'яний", адже лангош смажаться у великій кількості олії та подаються дуже гарячими.

Подавати їх можна зі сметаною, грибним соусом та всім відповідним, що є в домі.

Коржик лангош

Коржик лангош
Коржик лангош

Реклама

Інгредієнти:

  • вода тепла – 350 мл;
  • борошно – 400-450 г;
  • сіль – 1/2 ч. л.;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • дріжджі сирі – 20 г або сухі – 7 г.

Для соусу:

  • сметана – 200 г;
  • сир – 50 г;
  • часник – 3 зуб.

Тут знайдете рецепт солодких пампушок таратушок.

Реклама

Як приготувати:

  1. У теплу воду додати цукор. Перемішати та залишити на 5-7 хвилин.
  2. Борошно просіяти, додати сіль і перемішати.
  3. Дріжджі влити в борошно і замісити тісто. Тісто не має розпливатися по мисці. Закрити плівкою та прибрати у тепле місце на 40-50 хвилин.
  4. Тісто обім'яти та дочекатися другого підняття.
  5. Тісто обваляти в борошні та розділити на 5 частин. Дати відпочити 10 хвилин.
  6. Сформувати коржики і смажити в розігрітій олії по 2 хвилини з кожного боку.
  7. Для соусу з'єднати сметану з подрібненим часником і тертим сиром.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти