Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Пісний олів'є з копченим окунем – рецепт до святкової вечері 6 січня

З незвичайного – це два яблуки, які потрібно запекти перед додаванням до салату. Окунь можна спробувати замінити будь-якою іншою рибою, заправляється олів'є пісним майонезом
Пісний олів'є
Пісний олів'є

Завдяки фантазії фудблогерів відмовляти собі в улюблених стравах, навіть коли не можна, не доводиться.

Наразі Різдвяний піст і завершиться він 7 січня. І крім традиційних страв, на Святвечір можна приготувати олів'є.

Реклама

У рецепті від iamcookru м'ясо в ньому замінюється копченим окунем, а до традиційних інгредієнтів додається запечене яблуко.

Пісний олів'є з копченим окунем

Інгредієнти:

  • Картопля відварена – 2-3 шт.
  • Морква, огірок солоний – по 1-2 шт.
  • Окунь копчений – 1 шт.
  • Горошок консервований – 100 г
  • Яблука запечені – 2 шт.
  • Олія – 50 мл
  • Сіль – 2 дрібки
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки

Як приготувати:

Реклама
  1. Картоплю та моркву відварити в мундирі та остудити. Яблука запекти у духовці близько 20 хвилин.
  2. Нарізати моркву та картоплю кубиком і покласти в салатницю.
  3. Нарізати кубиком солоні огірки, також м'якоть риби без кісточок. Злити з горошку рідину. Покласти все у салатник.
  4. Видалити з яблук шкірку, насіння та перегородки. Подрібнити м'якоть яблука блендером до стану пюре. Додати сіль, перець та олію. Ще раз збити близько 2-3 хвилин.
  5. Заправити майонезом і за необхідності посолити і поперчити за смаком.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти