Яєчень на планеті існує сотні. Деякі з них – вишукана кокот з Франції та максимально ситна чирбулі з горіхами з Грузії.
Тепер можна готувати яєчню з песто – отримаєте абсолютний вибух не тільки кольору, а й смаку.
Імовірно, вперше ця яєчня з'явилася у TikTok завдяки користувачці @amywilichowski.
Рецепт був моментально підхоплений іншими – і сьогодні цю яєчню пропонують подавати не тості, з авокадо, прикрашати різним тертим сиром.
Тут знайдете рецепт вовняного хліба, рецепт якого дуже популярний в YouTube.
Як приготувати яєчню песто
Зробити це дуже просто. Декілька столових ложок соусу розігріти на сковороді, а потім розбити туди яйця.
Якщо хочеться бовтанку, то збиті яйця перемішуються з гарячим песто. Спеції додаються за смаком.
Тут можна переглянути весь процес приготування.