Буряковий сік
Вітамінні напої можна готувати не тільки з апельсинів, яблук та моркви, а й використати буряк.
Він добре поєднується з тим же яблуком, а ще – зі свіжим імбиром. Зручніше буде із соковижималкою, але блендер з цим завданням теж впорається.
Рецепт із сайту Мasterclass.com.
Буряк сік із яблуком
Інгредієнти на одну порцію:
- 2 великі червоні буряки, очищені;
- 1 зелене яблуко без серцевини;
- 1 лимон, очищений;
- 10 г свіжого імбиру, очищеного.
Тут знайдете рецепт кави, яка готується з халвою.
Як приготувати:
- Наріжте буряк, зелене яблуко, лимон та імбир і пропустіть через соковижималку.
- Якщо готуєте за допомогою блендера, то подрібніть усі інгредієнти та процідіть.