Давно відомо, що вівсянка – не тільки каша, причому з різними додатковими інгредієнтами.
Це ще й пудинги з морквою – та з чим завгодно. Тут доволі цікаве рішення. Вівсянка тривалого приготування обсмажується на антипригарній сковороді. Зрозуміло, що без олії.
Потім вбиваються яйця та розподіляються по вівсянці. Готувати цей сніданок потрібно на середньому вогні.
Рецепт знайшли на каналі Люблю Поїсти.
Сніданок з вівсянки та яєць
Інгредієнти на дві порції:
- 50-70 г вівсянки тривалого варіння;
- 4 яйця, сіль, перець.
Тут дізнаєтесь, як зробити яблучний кекс. Для нього потрібна вівсянка і лише одне яйце.
Як приготувати:
- Вівсянку висипати в антипригарну сковороду. Дати підрум'янитися три-чотири хвилини на середньому вогні. Готуйте, помішуючи.
- Щойно пластівці стали приємно пахнути, вбити яйця. Посолити і поперчити за смаком. За допомогою лопатки рівномірно розподілити.
- Накрити кришкою і готувати дві-три хвилини, доки на млинці не зникнутть усі рідкі ділянки.
Переконатись наочно, що це справді дуже швидкий сніданок, можна у відео нижче.