Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Тарталетки з червоною рибою та перепелиними яйцями – чудова закуска на Різдво

Потрібні готові пісочні тарталетки, вже з начинкою вони запікатимуться. Риба, майонез змішуються зі шпинатом або іншою зеленню – це одна частина начинки. Друга – це сире перепелине яйце
Тарталетки з червоною рибою та перепелиними яйцями
Тарталетки з червоною рибою та перепелиними яйцями

Новорічно-різдвяні свята тривають і до вашої уваги рецепт красивих тарталеток.

Ми знаємо, що їх можна наповнювати дуже цікаво та смачно, тарталетки можуть бути подані як гаряча, так і холодна закуска

Реклама

У рецепті від krem_i_venchik вони запікаються і бажано подавати їх одразу ж.

За цей час перепелине яйце всередині не встигне охолонути і чудово доповнить пасту з червоної риби та шпинату.

Тарталетки з червоною рибою та перепелиними яйцями

Інгредієнти на 12 штук:

Реклама
  • Пісочні тарталетки
  • Шпинат – 50 г
  • Червона риба (солона) – 70 г
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Перепелині яйця – 12 шт.

Як приготувати:

  1. Духовку розігріти до 180 градусів.
  2. Подрібнити шпинат, рибу та майонез у блендері до стану пюре. Викласти чайною ложкою в одну половину тарталетки.
  3. На другу половину розбити перепелине яйце. Додати мелений перець та сіль за смаком.
  4. Прикрасити скибочками червоної риби та запікати 20 хвилин.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти