Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Сирне печиво нашвидкуруч – вдале у якості закуски до вина

Воно справді швидке, замішується хвилин двадцять, випікається ще менше. Тісто потрібно замішати на борошні та кукурудзяному крохмалі, потім додати тертий пармезан
Сирне печиво
Сирне печиво

Супроводжувати вино може не лише сир, а й випічка з ним. В Італії з цією справою чудово справляються хрусткі таралі.

Це сирне печиво, як стверджує автор iamcookru, теж буде смачним до вина.

Реклама

У його складі є небагато пармезану, а кукурудзяного крохмалю більше, ніж борошна.

Ще одна важлива річ – спробувати ви зможете його дуже швидко, печиво випікається практично миттєво.

Сирне печиво

Інгредієнти:

Реклама
  • Масло вершкове – 10 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукрова пудра – 10 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 60 г
  • Борошно пшеничне – 10 г
  • Пармезан – 20 г

Як приготувати:

  1. З'єднати збите яйце, вершкове масло та тертий пармезан. Всипати борошно, цукрову пудру та крохмаль.
  2. Замісити м'яке тісто, схоже на пластилін.
  3. Скачати невеликі кульки та викласти на деко. Випікати 15-17 хвилин за 150 градусів.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти