Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Ті самі хлібні скибочки у золотавому клярі – рецепт з дитинства

До хліба одна вимога: краще, якщо це буде батон і навіть вчорашній, для скибочок згодиться. Кляр – це молоко, яйця та цукор. Обсмажувати хліб треба виключно на вершковому маслі
Хлібні скибочки у золотавому клярі
Хлібні скибочки у золотавому клярі

Звісно, це найпростіший рецепт із серії "Наші улюблені страви з дитинства". Ми пам'ятаємо про трудомісткіші "Персики" зі згущеним молоком і "Лимончики" з горіховою начинкою.

Хоча, з іншого боку, хлібні скибочки теж пережили чудову еволюцію. Спочатку це був трохи змочений водою шматочок хліба, посипаний цукром, – з таким тисячі радянських дітей виходили на вулицю.

Реклама

Потім хліб стали обсмажувати у клярі з яйця, цукру та молока.

У рецепті poleznaya_eda_prosto замість цукру – пудра.

Хлібні скибочки з дитинства

Інгредієнти:

Реклама
  • Білий батон
  • Цукрова пудра – 3 ст. л.
  • Молоко – 1 склянка
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль – щіпка
  • Вершкове масло – 50 г

Як приготувати:

  1. Хліб нарізати на скибочки, обрізати скоринки.
  2. З'єднати яйця, молоко, цукрову пудру, трохи посолити та змішати.
  3. Занурити скибочки в суміш і обсмажити на вершковому маслі з обох боків.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти