Вечеря в одній сковороді
Цю вечерю не назвеш легкою, як, наприклад, з гречки з овочами. Нею можна нагодувати велику сім'ю, причому часу ви витратите максимум 40 хвилин.
До пасерованих цибулі та моркви треба додати картоплю та капусту, між ними викласти котлети.
Вечеря в одній сковороді
Інгредієнти:
- фарш – 600 г;
- картопля – 6-7 шт;
- рис – 50 г;
- капуста – 1/4 качана;
- яйце – 1 шт,
- сіль, перець, перець горошком, коріандр, лаврове листя;
- цибуля – 2 шт.;
- томатна паста – 4-5 ст. л.;
- часник – 2 зуб.
Тут дізнаєтеся, як зробити практично моментальну та смачну вечерю з макаронів і тушеного м'яса.
Як приготувати:
- У фарш додати нарізаний часник, рис та спеції, вбити яйце. Перемішати. Добре відбити фарш та сформувати котлети будь-якої форми.
- Моркву крупно натерти, цибулю та картоплю нарізати. Капусту нашаткувати.
- Обсмажити цибулю з морквою, додати томатну пасту та спеції. Готувати кілька хвилин.
- Відправити в сковороду шарами картоплю, капусту, додати спеції. І залити окропом, щоб покрити капусту.
- Викласти заготівлі з фаршу, вода має покривати їх до середини. Довести до кипіння.
- Накрити кришкою, тушкувати на повільному вогні 30-40 хвилин.