Мінтай на вечерю
Приготувати неймовірно смачно можна навіть недорогу рибу, мінтай – не виняток.
Після того, як ви обробите рибу на порційні шматки, вони мають бути не надто великими, додайте спеції та залиште на кілька хвилин.
Поки риба смажиться, приготуйте гарнір. Це може бути рис або картопля.
Авторка рецепта Калніна Наталія радить брати будь-яку бюджетну рибу.
Мінтай з цибулею на вечерю
Мінтай з цибулею на вечерю
Складові:
- мінтай – 3-4шт.;
- сіль – 1 ч. л.;
- чорний перець – за смаком;
- цибуля – 2-3шт.;
- олія – 4-5 ст. л.
Мінтай можна зробити у сирно-вершковій заливці – подробиці тут.
Як приготувати:
- Рибу помити, нарізати на невеликі шматочки. Додати спеції та перемішати.
- Цибулю нарізати й обсмажити на олії до прозорості.
- Додати мінтай, перемішати й томити під кришкою 10 хвилин.
- Перевернути рибу на інший бік і смажити до готовності.
Докладніше про цей рецепт дивіться у відео.