Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Сніданок на кожен день – омлет з авокадо, перцем та фетою

Крім перцю, можна відварити стручкову квасолю та обсмажити її з іншими овочами. Авокадо потрапляє в омлет під час приготування та прикрашає потім
Омлет з авокадо та фетою
Омлет з авокадо та фетою

Іноді така ранкова їжа, як омлет, може стати майже обідом. Це більше стосується данського, він готується з беконом.

Сьогоднішній овочевий омлет більше для здорового харчування, тільки овочі та трохи фети.

Реклама

В оригінальному рецепті від alexis_food_flowers є спаржа. Ми пропонуємо замінити її стручковою квасолею.

Омлет з авокадо та фетою

Омлет з авокадо та фетою
Омлет з авокадо та фетою

Інгредієнти на одну порцію:

Реклама
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л. молока;
  • половина маленької цибулини;
  • болгарський перець;
  • стручкова квасоля;
  • авокадо;
  • сіль, перець, спеції.

Як люблять готувати омлет у Денвері, США, дізнаєтесь тут.

Як приготувати:

  1. Стручкову квасолю відварити до готовності. Яйця змішати з молоком та сіллю.
  2. Цибулю нарізати і обсмажити на олії. Перець нарізати на смак і додати до цибулі. Квасолю порізати, додати до овочів.
  3. Влити трохи води в сковороду і дати їй випаруватися. Влити яєчну суміш, зверху викласти фету та накрити кришкою.
  4. Авокадо нарізати кубиком. Частину додати до омлету, частину залишити для прикраси.
  5. Готовий омлет поперчити та посипати зеленню.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти