Сніданки можуть бути ситними, як красивий датський омлет із шинкою, а можуть бути супершвидкими, як цей омлет. Його ми знайшли на каналі ТАТО МОЖЕ.
Він готуватиметься в парі з тортильєю. Можна взяти лаваш, але тоді потрібно надати йому приблизної форми кола.
У результаті омлет обсмажуватиметься, а звідси – й розміщуватиметься саме на ньому.
Далі треба додати варену ковбасу, помідор і твердий сир.
Швидкий сніданок із яєць, лаваша та ковбаси
Інгредієнти на одну порцію:
- яйце – 2 шт.;
- лаваш або тортилья;
- сир;
- ковбаса;
- помідори;
- твердий сир;
- вершкове масло;
- сіль, перець, олія – за смаком.
Рецепт омлету з Денвера з грибами та шинкою знайдете тут.
Як приготувати:
- Яйця збити із сіллю та перцем. Вилити на розігріту з олією сковороду.
- Коли яйця схопляться, викласти на них тортилью або лаваш. Накрити кришкою, перевернути і повернути до сковороди лавашем униз.
- Натерти сир і викласти на омлет, потім – нарізану ковбасу та помідори.
- Скласти омлет навпіл і обмазати вершковим маслом. Перевернути та обмазати вершковим маслом з іншого боку. Смажити ще кілька хвилин.
Як готується цей супершвидкий сніданок – дивіться у відео.