Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Рецепт сніданку нашвидкуруч – потрібні яйця, варена ковбаса

А ще – трохи твердого сиру, один помідор і тортилья, яку спокійно замінить лаваш. Якщо раптом захочеться збагатити склад інгредієнтів, омлет від цього тільки виграє
Швидкий сніданок з яєць, лаваша та ковбаси
Швидкий сніданок з яєць, лаваша та ковбаси

Сніданки можуть бути ситними, як красивий датський омлет із шинкою, а можуть бути супершвидкими, як цей омлет. Його ми знайшли на каналі ТАТО МОЖЕ.

Він готуватиметься в парі з тортильєю. Можна взяти лаваш, але тоді потрібно надати йому приблизної форми кола.

Реклама

У результаті омлет обсмажуватиметься, а звідси – й розміщуватиметься саме на ньому.

Далі треба додати варену ковбасу, помідор і твердий сир.

Швидкий сніданок із яєць, лаваша та ковбаси

Інгредієнти на одну порцію:

Реклама
  • яйце – 2 шт.;
  • лаваш або тортилья;
  • сир;
  • ковбаса;
  • помідори;
  • твердий сир;
  • вершкове масло;
  • сіль, перець, олія – за смаком.

Рецепт омлету з Денвера з грибами та шинкою знайдете тут.

Як приготувати:

  1. Яйця збити із сіллю та перцем. Вилити на розігріту з олією сковороду.
  2. Коли яйця схопляться, викласти на них тортилью або лаваш. Накрити кришкою, перевернути і повернути до сковороди лавашем униз.
  3. Натерти сир і викласти на омлет, потім – нарізану ковбасу та помідори.
  4. Скласти омлет навпіл і обмазати вершковим маслом. Перевернути та обмазати вершковим маслом з іншого боку. Смажити ще кілька хвилин.

Як готується цей супершвидкий сніданок – дивіться у відео.

Реклама

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти