Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Смажена брюссельська капуста – рецепт для чудового обіду або вечері

Авторка цієї страви пропонує додати до капусти стручкову квасолю та шинку. Все буде готове за пів години
Смажена брюссельська капуста з квасолею та шинкою
Смажена брюссельська капуста з квасолею та шинкою

Брюссельська капуста – це не тільки смачно, вона дуже мила в тарілці. Обов'язково спробуйте зробити її з фрикадельками в йогуртовому соусі – все це запікається.

Для цієї брюссельської капусти духовка не потрібна, все готується в одній сковороді.

Реклама

Капуста та стручкова квасоля попередньо відварюються, потім обсмажуються із шинкою.

Страву можна зробити дієтичною або пісною, не додаючи шинку та сир.

Трохи змінили рецепт української фудблогерки by.olhabohatырова, замінивши соус теріякі соєвим, а пармезан – будь-яким іншим твердим сиром.

Реклама

Брюссельська капуста із шинкою

Брюссельська капуста з шинкою
Брюссельська капуста з шинкою

Інгредієнти:

  • 350 г брюссельської капусти;
  • 150 г стручкової квасолі;
  • 250 г шинки;
  • сіль, суміш перців, червоний перець – за смаком;
  • 2 ст. л. соєвого соусу;
  • 20-30 г сиру.

Цікавий рецепт грузинського пхалі з білокачанної капусти читайте тут.

Реклама

Як приготувати:

  1. Капусту та квасолю відварити у солоній воді до 5 хвилин.
  2. Розігріти сковороду та обсмажити нарізану шинку кілька хвилин.
  3. Додати капусту, поперчити, влити соус.
  4. Готувати 3-5 хвилин, покласти квасолю, поперчити та готувати ще 7 хвилин.
  5. Посолити, присипати теплу страву сиром.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти