Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Булочки гужери із заварного тіста – простий рецепт випічки

Це французькі булочки, з Бургундії. У складі має бути трохи тертого сиру, він може бути будь-яким. Якщо сиру немає, додайте сушені трави
Гужери
Гужери

Випічка із заварного тіста готується набагато швидше, ніж із дріжджового. Не потрібно часу на вистоювання.

Якщо є бажання зробити здобні булочки, то обов'язково зробіть австрійські, всередині у них абрикосовий джем або варення.

Реклама

Щойно гужери спечуться, не відчиняйте духовку, вони можуть упасти. Нехай охолонуть там.

Рецепт зі сторінки verinique.

Гужери

Гужери
Гужери

Реклама

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • по 150 г тертого сиру, борошна;
  • 80 г вершкового масла;
  • мускатний горіх, сіль та перець.

Рецепт дріжджових булочок "Дома Паркерів" знайдете тут.

Як приготувати:

Реклама
  1. Розігріти духовку до 200 градусів.
  2. У каструлю з 250 мл окропу додайте нарізане масло та 1 чайну ложку солі. Прибрати з вогню та додати борошно.
  3. Ретельно перемішати та залишити на вогні впродовж 1 хвилини на повільному вогні.
  4. Остудити кілька хвилин і додати яйця одне за одним, добре перемішати.
  5. Додати тертий сир, мускатний горіх, сіль та перець.
  6. Викласти тісто 2 чайними ложками на змащене маслом деко.
  7. Випікати 25 хвилин.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти