Гужери
Випічка із заварного тіста готується набагато швидше, ніж із дріжджового. Не потрібно часу на вистоювання.
Щойно гужери спечуться, не відчиняйте духовку, вони можуть упасти. Нехай охолонуть там.
Рецепт зі сторінки verinique.
Гужери
Гужери
Інгредієнти:
- 4 яйця;
- по 150 г тертого сиру, борошна;
- 80 г вершкового масла;
- мускатний горіх, сіль та перець.
Рецепт дріжджових булочок "Дома Паркерів" знайдете тут.
Як приготувати:
- Розігріти духовку до 200 градусів.
- У каструлю з 250 мл окропу додайте нарізане масло та 1 чайну ложку солі. Прибрати з вогню та додати борошно.
- Ретельно перемішати та залишити на вогні впродовж 1 хвилини на повільному вогні.
- Остудити кілька хвилин і додати яйця одне за одним, добре перемішати.
- Додати тертий сир, мускатний горіх, сіль та перець.
- Викласти тісто 2 чайними ложками на змащене маслом деко.
- Випікати 25 хвилин.