Салат з брокколі, огіром та яйцями
Лютий дозволимо собі назвати місяцем капусти. Якщо ще не куштували курку з кольрабі в сметанному соусі, приділіть увагу цьому рецепту. Він того вартий.
Цей салат підходить для правильного харчування, у ньому є шпинат і свіжий огірок.
Найкрасивіший вигляд страва матиме з яйцями, звареними некруто.
Фудблогерка sdelaem__vkusno радить варити броколі 2-3 хвилини, так капуста буде хрусткою.
Салат з броколі, огірком та яйцями
Салат з броколі, огірком та яйцями
Інгредієнти:
- 150-200 г броколі;
- 1 огірок середній;
- 2 яйця;
- шпинат, червона цибуля.
Заправка:
- 4 ст. л. оливкової олії;
- по 1 ч. л. винного оцету білого, гірчиці зернистої, арахісової пасти;
- 0,5 ч. л. меду;
- сіль.
Ще спробуйте суп-крем із кореня селери та з грибами.
Як приготувати:
- Броколі поділити на невеликі суцвіття. Відварити 2-3 хвилини, занурити в холодну воду. Потім перекласти на рушник.
- У миску викласти листя шпинату, тоненько нарізану цибулю, нарізаний кружальцями огірок, броколі, нарізані на четвертинки яйця.
- Для заправки змішати всі інгредієнти та ретельно збовтати до однорідного стану. Заправити салат.