Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Домашня шинка зі свинячих ніжок – можна їсти за 8 годин

Після того як майбутня шинка потрапила у форму, відправте її до холодильника. Крім м'яса, потрібні часник, спеції та мариновані огірки
Домашня шинка зі свинячих ніжок
Домашня шинка зі свинячих ніжок

Домашні м'ясні продукти тривалого зберігання – це завжди смачно та зручно. Тушене м'ясо все-таки передбачає певного часу і для нього потрібні банки.

Для домашньої шинки потрібна ніч у холодильнику. І ще шкірки, їх теж використовуємо – це буде оболонкою для шинки.

Реклама

У рецепті від Mütter Rezept є певний набір спецій та кількість часнику, все це змінюйте та доповнюйте на свій смак.

Домашня шинка зі свинячих ніжок

Інгредієнти:

  • 2 свинячі ніжки (близько 1000 г кожна);
  • лаврове листя, перець;
  • 5 зуб. часнику;
  • 2 ст. л. солі;
  • 2 мариновані огірки;
  • 100 мл бульйону.

Тут дізнаєтесь, як зберігати курку до 12 місяців, коли холодильник тимчасово не працює.

Реклама

Як приготувати:

  1. Ніжки помити, скласти в каструлю. Додати зубчики часнику (3 шт.), лаврове листя і перець. Залити водою та додати сіль. Варити під кришкою три години на повільному вогні.
  2. М'ясо відокремити від кістки, шкірки залишити, мариновані огірки нарізати крупно, додати до м'яса. Часник пропустити через прес, також додати до м'яса.
  3. Поперчити та влити 100 мл бульйону, перемішати.
  4. Форму для шинки застелити плівкою, викласти шкірки, потім м'ясо. Утрамбувати ложкою.
  5. Накрити плівкою та прибрати в холодильник на ніч.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти