
Грецькі коржики з медом
Хліб на сковороді тиганопсомо подають на сніданок чи обід. Ці коржі виходять дуже соковитими за рахунок тієї самої фети або бринзи.
Важливо не переборщити з начинкою, щоб у процесі обсмажування вона не опинилась у сковороді. Тому зробіть кілька проколів виделкою на кожному коржі.

До фети можна додати різні сушені трави, обов'язково подавайте тиганопсомо з медом
Рецепт від фудблогерки vinegretteblog.
Грецький хліб тиганопсомо

Грецький хліб тиганопсомо
Складові:
- 500 г борошна;
- 8 г сухих дріжджів;
- по 0,5 ч. л. цукру, солі та перцю;
- 1 ч. л. орегано;
- 300 мл теплої води;
- 2 ч. л. оливкової олії.
Для начинки:
- 350 г фети чи бринзи;
- сушені трави.
Тут дізнаєтесь, як зробити грецьке горохове пюре фаву.
Як приготувати:
- Змішати борошно з дріжджами, сіль, орегано, цукор, оливкову олію, перець.
- Додати теплу воду, замісити тісто впродовж 5-7 хвилин. Сформувати кулю та прибрати під плівкою в тепле місце на 40-60 хвилин.
- Розділити тісто на 10 частин, розкачати в тонкі коржики завтовшки 3 мм.
- Фету змішати з травами, сформувати тиганопсомо.
- Смажити на невеликій кількості добре розігрітої олії. Подавати з медом.