Чебуреки з картоплею
Чебуреки бувають різними та навіть несподіваними. Про одні, де замість тіста листя капусти, ми писали.
Тісто для цих чебуреків замішується на газованій воді та майонезі.
У картопляну начинку можна додати трохи твердого сиру або кисломолочного сиру.
Рецепт каналу Strana_Кулінарії.
Чебуреки з картоплею
Чебуреки з картоплею / Фото: Getty Images
Інгредієнти:
- 250 мл газованої води;
- 1 ч. л. солі;
- 1 ст. л. цукру;
- 3 ст. л. олії;
- 1 яйце;
- 3 ст. л. майонезу з гіркою;
- 600 г борошна.
Для начинки:
- 600 г картоплі;
- цибуля;
- олія;
- зелень;
- сіль, перець.
Як чебуреки називають в Австрії і як їх там готують – дізнаєтесь тут.
Як приготувати:
- Воду з'єднати з сіллю та цукром. Додати олію і вбити яйце. Додати яйце і ретельно перемішати.
- Додати борошно та замісити тісто. Залишити у теплому місці.
- Для начинки цибулю обсмажити і з'єднати з картопляним пюре та нарізаною зеленню. Довести до смаку сіллю та перцем.
- Тісто розділити на частини, сформувати чебуреки.
- Обсмажити на розігрітій олії на середньому вогні.