Це найпростіше, після просто смажених кабачків з часником та майонезом, що можна зробити з цих овочів.
Коли кабачки очистяться та натруються, займіться яєчною сумішшю. Вона складається з яєць безпосередньо, нарізаної зелені, спецій та часнику.
На каналі Дрібниці життя не вказують кількість борошна, додавайте його стільки, скільки вам подобається.
Для смачних кабачків до тіста треба додати розпушувач, часник. Щодо часнику, то рахуйте так: на один кабачок один зубчик. Якщо любите насиченіший аромат, часнику беріть більше.
Кабачкові оладки
Інгредієнти:
- 2 кабачки;
- 2 зубчики часнику;
- 2 яйця;
- борошно;
- кріп, зелена цибуля;
- сіль, перець.
Як приготувати:
- Кабачки очистити та натерти. Посолити, залишити на 10-15 хвилин.
- Кріп та зелену цибулю нарізати та з'єднати. Вбити яйця, добре перемішати.
- Воду з кабачків злити та додати яєчну суміш.
- Додати борошна до потрібної консистенції та смажити на добре розігрітій олії.
Докладніше про ці оладки дивіться у відео нижче.
Ще один чудовий рецепт кабачків, фаршированих курячим філе, дізнаєтесь тут.