Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Кабачкові оладки з зеленню – рецепт та секрети сезонної страви

Спробуйте додати до натертих кабачків трохи розпушувача. Кількість часнику рахуйте так – один зубчик на один кабачок
Кабачкові оладки - класичний рецепт
Кабачкові оладки - класичний рецепт

Це найпростіше, після просто смажених кабачків з часником та майонезом, що можна зробити з цих овочів.

Коли кабачки очистяться та натруються, займіться яєчною сумішшю. Вона складається з яєць безпосередньо, нарізаної зелені, спецій та часнику.

Реклама

На каналі Дрібниці життя не вказують кількість борошна, додавайте його стільки, скільки вам подобається.

Для смачних кабачків до тіста треба додати розпушувач, часник. Щодо часнику, то рахуйте так: на один кабачок один зубчик. Якщо любите насиченіший аромат, часнику беріть більше.

Кабачкові оладки

Оладки з кабачків з твердим сиром
Оладки з кабачків з твердим сиром

Реклама

Інгредієнти:

  • 2 кабачки;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 яйця;
  • борошно;
  • кріп, зелена цибуля;
  • сіль, перець.

Як приготувати:

  1. Кабачки очистити та натерти. Посолити, залишити на 10-15 хвилин.
  2. Кріп та зелену цибулю нарізати та з'єднати. Вбити яйця, добре перемішати.
  3. Воду з кабачків злити та додати яєчну суміш.
  4. Додати борошна до потрібної консистенції та смажити на добре розігрітій олії.

Докладніше про ці оладки дивіться у відео нижче.

Реклама

Ще один чудовий рецепт кабачків, фаршированих курячим філе, дізнаєтесь тут.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти