Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Як приготувати ідеально правильне соте – рецепт з овочами (фото)

Інгредієнти в соте не можна перемішувати, технологія вимагає підкидання. Усе смажиться на сильному вогні та за мінімальної кількості олії. Соте – ідеальний вибір для швидкої вечері
Як правильно приготувати соте
Як правильно приготувати соте

Французька кухня подарувала нам багато чого неповторного. Від хрумкого багета до яловичини по-бургундськи, зупинимося на соте.

Ми звикли називати соте все, що тушкується на сковороді, – овочі з рибою, м'ясом, куркою та морепродуктами. Насправді sauté можна перекласти, як стрибати або, що вживається частіше, обсмажувати в невеликій кількості олії.

Реклама

Тож якщо хочете приготувати правильне соте, то спочатку потрібно потренуватися з холодною сковородою, підкидаючи на ній нарізані продукти.

Отже, правила ідеального соте та рецепт від ponciki овочевого з кабачками або баклажанами.

Як потрібно готувати соте

Продукти для соте ріжуться крупно
Продукти для соте ріжуться крупно

Реклама
  • Усі інгредієнти крупно нарізаються.
  • Перемішувати соте потрібно один раз перед подачею.
  • Сіль додається наприкінці приготування.
  • Можна додати трохи окропу в процесі.
  • У сковороді має бути кілька крапель олії, розподіліть її по сковороді.
  • Готуйте соте без кришки.

Тут читайте, як правильно та смачно посмажити пельмені.

Овочеве соте

Овочеве соте
Овочеве соте

Інгредієнти:

Реклама
  • баклажани або кабачки;
  • морква;
  • болгарський перець;
  • помідори;
  • часник – за смаком;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • сіль – 3 ст. л.;
  • оцет 6% – 80 мл
  • олія;
  • гострий перець – за смаком.

Як приготувати:

  1. Моркву нарізати великими кружальцями, баклажани або кабачки, перець та помідори кубиками.
  2. У гарячу сковороду капнути олію. Викласти овочі. Готувати, підкидаючи.
  3. За 5 хвилин до закінчення приготування додати часник, гострий перець і оцет і перемішайте.
  4. Посолити та додати інші спеції наприкінці приготування.

Не пропустіть рецепт овочевого рагу, яке підійде на Петрів піст.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти