Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

На маргарині і без яєць – простий рецепт дуже крихкого печива

Крім борошна, для печива потрібен крохмаль. Якщо його немає, замініть його такою ж кількістю борошна. Маргарин має бути кімнатної температури
Печиво на маргарині
Печиво на маргарині

Часто ми вважаємо, що для ідеального домашнього печива підійде масло. Це не зовсім так, будь-яке воно може бути таким, як треба, і з маргарином.

Якщо є сушена вишня, зробіть молдавське гогош.

Реклама

Цей же рецепт для дуже крихкого пісочного, якщо є формочки, то додайте 1/3 чайної ложки розпушувача, щоб візерунок краще промальовувався.

Пісочне тісто довго місити не потрібно. Щойно всі продукти зберуться в однорідну масу, зупиніть заміс.

Рецепт знайшли на сайті відомої кулінарки Марії Стюарт.

Реклама

Пісочне печиво на маргарині

Пісочне печиво на маргарині
Пісочне печиво на маргарині

Інгредієнти:

  • борошно – 200 г;
  • цукрова пудра – 90 г;
  • маргарин – 170 г;
  • крохмаль (будь-який) – 45 г;
  • ванільний цукор – 1,5 ч. л.;
  • дрібка солі.

Як спекти сирне печиво нашвидкуруч – дізнаєтесь тут.

Реклама

Як приготувати:

  1. До маргарину кімнатної температури додати цукрову пудру, ванільний цукор та дрібку солі, розтерти. Частинами ввести борошно та крохмаль. Замісити тісто.
  2. Розділити тісто на 50-60 кульок. Надати форму циліндра завтовшки 7-8 мм.
  3. Викласти на деко та відправити в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти