Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Відбивні "Соломони" – рецепт для вечері за 30 хвилин

М'ясо може бути будь-яке – свинина, яловичина або куряче філе. Нарізати його потрібно тонко й відбити з обох боків. Два додаткові інгредієнти зроблять їх неймовірно соковитими
Відбивні "Соломони" на вечерю
Відбивні "Соломони" на вечерю

Отже, м'ясо може бути будь-яким. Тобто те, що є у вашому холодильнику. Обсмажуються "Соломони" у картопляному крохмалі та соєвому соусі, солити їх додатково не знадобиться.

До речі, якщо любите відбивні для швидкої вечері, приготуйте японські тонкацу, вони смажаться у крупних панірувальних сухарях.

Реклама

Калніна Наталія радить добре відбити м'ясо – завтовшки п'ять-сім міліметрів.

Відбивні "Соломони"

Відбивні "Соломони"
Відбивні "Соломони"

Інгредієнти:

Реклама
  • м'ясо – 700 г;
  • крохмаль картопляний – 2-3 ст. л.;
  • соєвий соус – 5-6 ст. л.;
  • чорний перець.

Як приготувати:

  1. М'ясо нарізати завтовшки 5-7 мм. Добре відбити під плівкою.
  2. Кожен шматок обваляти у крохмалі, потім занурити в соєвий соус.
  3. Смажити на розігрітій олії дві-три хвилини з кожного боку.

Докладніше про ці відбивні дивіться нижче.

Реклама

Як зробити м'ясні хінкалі з грибною начинкою, дізнаєтесь тут.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти