Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Пісний морквяний брауні – крім шоколаду, треба трохи какао

Разом з цукром авторка рецепта пропонує додати в тісто столову ложку меду. Бажано, щоб морква була трохи солодкуватою, її дрібніше натріть
Морквяний брауні
Морквяний брауні / Фото: Pexels

Десерти та випічка без вершкового масла та молока – це теж дуже смачно і нічим не поступається класичним варіяціям популярного десерту під назвою брауні.

Цей брауні замішується на олії. Перед замісом тіста всі сухі інгредієнти треба ретельно просіяти. Шоколад – добре подрібнити, а моркву дрібно натерти.

Реклама

Авторка рецепта sofya_prolubov радить після випікання, діставши брауні з духовки, дайте десерту охолонути й потримайте в холодильнику 30-40 хвилин.

Пісний морквяний брауні

Пісний морквяний брауні
Пісний морквяний брауні

Інгредієнти:

Реклама
  • 55 г хорошого какао;
  • 160 г борошна;
  • 120 г цукру;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • 0,5 ч. л. соди;
  • дрібка солі;
  • 130 г теплої води;
  • 1 ст. л. з гіркою меду;
  • 115 г олії без сильного запаху;
  • одна середня терта морква;
  • 100 г гіркого шоколаду (подрібнити).

Тут дізнаєтеся про ще один відомий десерт – блонді – для нього потрібен білий шоколад.

Як приготувати:

  1. Духовку розігріти до 200 градусів.
  2. Сухі інгредієнти просіяти та з'єднати.
  3. У воду додати ложку меду, перемішати та додати до сухих інгредієнтів. З'єднати за допомогою міксера або лопатки.
  4. Додати олію, терту моркву, добре подрібнений шоколад і перемішати.
  5. Застелити деко, розрівняти тісто, випікати 30 хвилин.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти