До курячого філе ми повертатимемося щоразу, коли потрібна смачна, але проста вечеря. Якщо поки не готували курку чипотле, як це роблять мексиканці, обов'язково зробіть це.
Цей рецепт не вимагає маринування - філе надрізається, розкладається начинка з помідорів і сиру й запікається впродовж 30 хвилин.
Рецепт знайшли на каналі Essen Rezepte, нижче інгредієнтів та етапів приготування дивіться відео процесу.
Куряча грудинка з помідором та сиром
Інгредієнти:
- 3 курячі філе;
- 170 г моцарели;
- 2 помідори;
- зелена цибуля;
- 50 г вершкового масла;
- паприка, сіль, перець – за смаком.
І ще один рецепт з курячим філе, яке готується з кускусом, знайдете тут.
Як приготувати:
- Куряче філе помити, розрізати не до кінця. Приправити сіллю, перцем та паприкою.
- Нарізати вершкове масло і викласти по два шматочки на один бік кожного філе.
- Помідор нарізати кружальцями. Викласти зверху масла. Потім нарізати сир і викласти кілька скибочок на помідори.
- Дрібно нарізати цибулю та розкласти по філе. Боком без начинки накрити її зверху. На кожному філе зробити надрізи.
- Викласти на змащене олією деко, додати сіль і перець.
- Запікати 30 хвилин при 200 градусів.
Тут дивіться, як приготувати це куряче філе поетапно.