Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Простий рецепт сирного пудингу на манці

Спочатку потрібно зварити манку, а потім з'єднати її з сиром, рикотою та цукром. За бажанням до майбутнього пудингу можна додати розморожені ягоди або трохи сухофруктів
Сирний пудинг
Сирний пудинг

Уже зі складу цього десерту зрозуміло – пудинг буде неймовірним і з насиченим вершковим смаком.

До речі, в Австрії є нудельни, практично з ідентичним складом. Хіба що додається мигдаль, і вони варяться.

Реклама

Якщо раптом не буде рикоти, можна взяти інший вершковий сир або збільшити кількість масла. Запікатиметься пудинг не більше однієї години.

Рецепт від фудблогерки narisovano.

Пудинг сирний на манці

Пудинг сирний на манці
Пудинг сирний на манці


Інгредієнти:

Реклама
  • 180 г сиру;
  • 250 г рикоти;
  • 100 г цукру;
  • по 250 г молока, води;
  • 30 г вершкового масла
  • 100 г манки;
  • 2 білки від яєць С1.

Тут знайдете рецепт ніжної запіканки з рисом, сиром та яблуками.

Як приготувати:

  1. Змішати сир, рикоту та цукор.
  2. У каструлі з'єднати молоко, воду та масло. Поставити на вогонь. Довести майже до кипіння. Зменшити вогонь і тонким струмком всипати манку, постійно помішуючи вінчиком. Варити до м'якого загустіння. Зняти з вогню, трохи остудити.
  3. Додати манну кашу до сирної маси, перемішати до однорідності.
  4. Два білки збити в піну, як для безе. Акуратно вмішати у тісто.
  5. Форму змастити маслом, присипати борошном. Викласти масу, розрівняти.
  6. Випікати за 180 градусів близько 60 хвилин. Остудити у формі.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти