Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Пишні баурсаки – як приготувати казахські пончики та рецепт без молока

Вони все одно будуть повітряними. Тісту потрібно піднятися після замісу та відпочити трохи перед смаженням
Баурсаки - рецепт без молока
Баурсаки - рецепт без молока

Випічка, з духовки вона або зі сковороди, без молока можлива. Наприклад, соковитий коржик, він підійде і тим, хто поститься.

Баурсаки – традиційні казахські пончики, назвемо їх так. Готуються на великі свята та на сімейні урочистості.

Реклама

Бувають різними – у вигляді кульок, квадратними та трикутними. Рецептів баурсаків безліч, ми пропонуємо зробити їх без молока та яєць.

Рецепт із казахського каналу QYMBATPEN birge.

Баурсаки – рецепт на воді та без яєць

Баурсаки – рецепт на воді
Баурсаки – рецепт на воді

Реклама

Інгредієнти:

  • 250 мл теплої води;
  • 1 ч. л. солі;
  • по 1 ст. л. дріжджів, олії;
  • 350-400 г борошна.

Як зробити солодкі хлібці, для яких не потрібні молоко, яйця та борошно, дізнаєтесь тут.

Як приготувати:

Реклама
  1. Дріжджі розвести в теплій воді, влити олію. Перемішати.
  2. Частками додати борошно, перемішуючи. Замісити тісто, накрити та прибрати в тепле місце до підйому.
  3. Змастити руки олією і обім'яти тісто. Розкачати в пласт завтовшки 1 см. За допомогою склянки вирізати заготівлі. Накрити та залишити на 15 хвилин відпочивати.
  4. Смажити в добре розігрітій олії три-п'ять хвилин. Викласти на серветку.

Тут можна побачити весь процес приготування баурсаків.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти