У той час, коли діяльним та імпульсивним Овнам потрібна їжа, яка дає багато енергії, спокійні та врівноважені Діви віддають перевагу чомусь легкому, але поживному.
Річ у тому, що ці люди дуже цінують своє здоров'я й з великою відповідальністю ставляться до того, що їдять.
Сочевиця – продукт корисний, багатий на рослинний білок і дуже смачний з грибами. Подавати фрикадельки можна із соусом на основі томатної пасти та овочевим салатом.
Також їх можна готувати всім, хто дотримується посту, не використовуючи при цьому сир.
Рецепт від кулінарних редакторів Мashed.com.
Фрикадельки із сочевиці та грибів – рецепт для Дів
Інгредієнти:
- 1 ст. л. борошна;
- 2,5 ст. л. води;
- 400 г вареної сочевиці;
- нарізана цибулина;
- 200 г нарізаних грибів;
- італійські трави;
- 3 ст. л. панірувальних сухарів;
- 5 ст. л. тертого сиру;
- 2 ст. л. олії;
- 1 ст. л. томатної пасти;
- по 1 ч. л. сухого часнику, солі;
- чорний перець.
Для Риб можна приготувати соковиту скумбрію. Як це зробити – читайте тут.
Як приготувати:
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Борошно з'єднайте з водою, відкладіть на декілька хвилин. Додайте решту інгредієнтів та спеції, подрібніть за допомогою блендера.
- Сформуйте 25 штук або менше фрикадельок.
- Обсмажте на середньому вогні близько 5 хвилин. Викладіть на застелене пергаментним папером деко та запікайте 25 хвилин.