Курячі котлети на Песах
Коли хочеться чогось легкого та ситного на вечерю або на обід, то сміливо можна братися за курячі котлети. Часто до фаршу додають квашену капусту, тут – вершковий соус, практично бешамель.
Перед смаженням фарш рекомендують потримати в холодильнику хоча б 30 хвилин.
Цей рецепт на каналі Альона Митрофанова подивилися майже мільйон кулінарів.
Курячі котлети
Курячі котлети
Інгредієнти:
- 1 невелика куряча грудка;
- 30 г вершкового масла;
- 20 г борошна;
- 150 мл молока;
- 1 яйце;
- 1 ст. л. крохмалю;
- сіль, перець, мускатний горіх.
Тут є рецепт дуже оригінальної вечері. Яєчна суміш вливається до фаршу та запікається.
Як приготувати:
- Філе нарізати невеликим кубиком. На сковороді розігріти вершкове масло. Додати борошно, розмішати і готувати 30 секунд.
- Влити молоко та готувати кілька хвилин. Додати сіль та мускатний горіх. Ретельно перемішати, зняти з вогню.
- Соус додати до м'яса, перемішати. Вбити яйце та додати крохмаль. Додати трохи солі та перцю. Відправити у холодильник мінімум на 30 хвилин.
- Викладаючи фарш за допомогою ложки, насмажити тонкі котлети.
Тут дивіться докладніше, як приготувати ці котлети.