Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Сендвіч "Муфулета" із соковитим салатом з оливок – рецепт і для обіду, і для вечері

Сендвіч з Нового Орлеана, вигаданий у відділі кулінарії місцевого супермаркету. Що більше в ньому буде різного виду м'ясних виробів, то краще
Сендвіч "Муфулета"
Сендвіч "Муфулета"

Бувають сендвічі теплими, як німецький "Міцний Макс" зі смаженим яйцем, а бувають "холодними", як "Муфулета".

Він був придуманий в одній з мереж новоорлеанських супермаркетів, США, як зрозуміло з інгредієнтів – під впливом італійської кухні. Тому для сендвіча використовується фокача або чабата.

Реклама

Особливість – салат на основі хороших оливок та салату з маринованих овочів (цвітної капусти, моркви, селери, солодких та гострих перців, цибулі).

Рецепт відтворила фудблогерка Нerringinfurs.blogspot.com. Вона рекомендує заздалегідь приготувати салат з оливок, він має добре настоятися.

Сам же "Муфулета" теж має побути в холодильнику перед подачею.

Реклама

Сендвіч "Муфулета"

Сендвіч "Муфулета"
Сендвіч "Муфулета"

Інгредієнти для салату з оливок:

  • 300 г оливок хорошої якості;
  • 250 г різних маринованих овочів;
  • по 1/4 ч. л. сушеного орегано, сушеного базиліку;
  • 2 ст. л. винного або яблучного оцту (за бажанням);
  • 1/2 склянки якісної оливкової олії.

Для сендвіча:

Реклама
  • фокача чи чабата;
  • 3 великі тонкі скибочки вареної ковбаси;
  • 10 тонких скибочок салямі;
  • 4 великі тонкі скибочки шинки;
  • 6 скибочок моцарели та 6 скибочок твердого сиру.

Тут знайдете рецепт цікавих сендвічів італійських трамецині.

Як приготувати:

  1. Оливки дуже дрібно нарізати. Суміш маринованих овочів також дрібно нарізати.
  2. З'єднати оливки та овочі, додати орегано та базилік. Заправити оцтом та оливковою олією, перемішати, відправити в холодильник.
  3. Розподілити на обох половинках хліба оливковий салат. На нижню половинку викласти шарами ковбасу, потім моцарелу. Далі – скибочки шинки, зверху – знову скибочки салямі. Наприкінці – твердий сир.
  4. Поєднати дві половинки. Загорнути в плівку і залишити на 2-4 години. Розрізати на порції.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти