Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Соковитий хрусткий "Весняний" салат – візьміть капусту, редис та огірок

Капуста може бути молодою білокачанною або пекінською. Заправляється салат соусом на основі сметани, майонезу або олії
Салат з редискою і кукурузою
Салат з редискою і кукурузою

Квітень – старт сезону соковитої зелені, редиски та молодої капусти. Час використовувати ці овочі активніше й готувати різні салати.

Коли в них є пекінська капуста та бобові, це ще й ситно. У рецепті, що нижче, потрібна консервована кукурудза. Не бобові, звісно, але все ж таки.

Реклама

Авторка салату "Весняний" пропонує кілька варянтів для заправки: основні інгредієнти сметана, майонез та олія.

Рецепт з каналу Колекція рецептів.

Салат "Весняний"

Салат "Весняний"
Салат "Весняний"

Реклама

Інгредієнти:

  • по 300 г молодої капусти або пекінської, свіжих огірків;
  • 150 г редиски;
  • 200 г консервованої кукурудзи;
  • 60 г зеленої цибулі;
  • 20 г зелені.

Для заправки:

  • 2-3 ст. л. сметани (майонезу, олії);
  • сіль, перець;
  • по 1 ч. л. соку лимона або оцту, солодкої гірчиці.

Рецепт теплого салату з макарони та тушкованкою, він підійде і на обід, і на вечерю, читайте тут.

Реклама

Як приготувати:

  1. Нарізати всі овочі та зелень, викласти в салатник. Кукурудзу процідити, додати до овочів.
  2. Поєднати всі інгредієнти для заправки. Полити салат та перемішати.

Дивіться у відео, як саме авторка рецепта пропонує нарізати овочі для цього салату.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти