Суп з рибними консервами
Швидкість подібних супів забезпечують консерви. Ми публікували рецепт наваристого овочевого супу з консервованою квасолею та кукурудзою.
Це рибний суп. І краще, коли він з вершковим смаком. Якщо плавленого сиру немає, можна використовувати масло.
Рецепт від vik_app передбачено на один літр води. Подвоюйте кількість продуктів, якщо супу потрібно більше.
Суп з консервованою горбушею
Інгредієнти:
- вода – 1 л;
- плавлений сир – 100 г;
- консервована горбуша – 1 бляшанка;
- зелень;
- картопля (почистити, помити та нарізати) – 1 шт.;
- пшоно (промити) – 100 г;
- сіль, перець – за смаком;
- оливкова олія – 1 ст. л.
Рецепт швидкого молочного супу із засмажкою знайдете тут.
Як приготувати:
- У підсоленій воді відварити нарізану картоплю. Додати промите пшоно. Готувати 5 хвилин.
- Тим часом натерти сир та нарізати зелень.
- До бульйону додати горбушу, за бажанням розім'яти її виделкою. Закинути сир.
- Довести до смаку спеціями, наприкінці додати зелень та оливкову олію.