Хрумкі трубочки з картопляного пюре
Зазвичай, коли залишається нез'їдена картопля, її можна творчо переробити та приготувати щось смачне. Але є велика ймовірність, що для цих трубочок з картопляного пюре у вас завжди воно буде.
Авторка рецепта VARGASABOR пропонує їх готувати в сотейнику з олією. У результаті ви отримаєте або гарнір, або самостійну цікаву страву.
Трубочки з картопляного пюре
Інгредієнти:
- Картопля – 500 г
- Сіль, перець, спеції – за смаком
- Кукурудзяний крохмаль – 4-5 ст. л.
- Кунжут
- Олія
Як приготувати:
- Картоплю почистити та відварити. Розім'яти в пюре та додати спеції.
- Всипати крохмаль і ретельно перемішати.
- Розділити на рівні частини, скачати в трубочки і обваляти в кунжуті.
- Обсмажити в сотейнику в олії, викласти на паперові рушники.
Читайте також:
- Хасельбак і "шайби" з пюре з овочами і беконом – ідеї для вечері з картоплею
- Картопляне пюре чамп – не гарнір, а самостійна страва і її варто спробувати
- Картопля дюшес – рецепт найвишуканішого пюре
- Картопляне пюре стампот – за що його люблять у Нідерландах і рецепт
- Ви вмієте смажити по-справжньому смачну картоплю? 5 лайфхаків до застосування