Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Повітряні та швидкі пампушки на сніданок – замішуються на кефірі

Розпушувача не потрібен, його замінить сода. Кефір та яйця, потрібно одне, мають бути кімнатної температури
Швидкі пампушки на сніданок
Швидкі пампушки на сніданок

Такий вид тіста і спосіб його приготування (смаження) дуже зручний, тим паче коли немає часу щось готувати вранці.

А ще пампушки – це теплий спогад про бабусь та дитинство в цілому.

Реклама

Отже, всі інгредієнти мають бути теплими, кефір можна трохи навіть підігріти. Тісту не потрібне вистоювання. Щойно воно буде замішано, можна розкочувати тісто.

Пампушки не солодкі, їх можна їсти замість хліба або з чаєм, намазавши на них варення.

Рецепт знайшли на каналі Дуже смачно!

Реклама

Пампушки на кефірі

Пампушки на сніданок
Пампушки на сніданок

Інгредієнти:

  • кефір (теплий) – 500 мл;
  • сода – 0,5 ч. л.;
  • олія – 50 мл;
  • яйце;
  • дрібка солі;
  • цукор – 50 г;
  • борошно – 600 г.

У Марокко теж є свої пампушки або коржики. Готують їх з манки та різних овочів. Рецепт читайте тут.

Реклама

Як приготувати:

  1. Теплий кефір з'єднати з олією, цукром, сіллю та содою. Перемішати. Вбити яйце і ще раз перемішати вінчиком.
  2. Частинами додати просіяне борошно. Замісити м'яке тісто, трохи вимісити на поверхні. Розділити на рівні частини. Розкачати завтовшки до 1 см.
  3. Обсмажити на розігрітій олії, викласти на паперову серветку.

Докладніше про заміс тіста для цих пампушок дивіться у відео.

У Грузії вранці смажать коржі мчаді , Для них потрібна кукурудзяна мука.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти