Варто якомусь нескладному, але вкрай симпатичному рецепту потрапити до TikTok, так він практично миттєво стає вірусним. Вірусним у нашому випадку читаємо як дуже популярним. Так сталося з гарною яєчнею песто.
Авторка цих тостів та експертка зі здорового харчування Ає Манфре. Як вона їх готує, побачите нижче.
Тут дізнаєтесь рецепт крихітних оладок до сніданку – найпопулярніших і наймиліших в Instagram.
Як приготувати йогуртові тости
Потрібен тостовий хліб, бажано свіжий. Руками зробіть поглиблення в центрі кожної скибочки.
З'єднайте 200 мл грецького йогурту з одним яйцем та столовою ложкою кленового сиропу або меду та вилийте в поглиблення.
Ягоди та шматочки фруктів, а, може, й горіхи викладіть на йогуртову суміш.
Викладіть на застелене деко та готуйте в духовці 10-12 хвилин, доки йогрутова начинка не застигне і не забарвиться в золотавий колір.
Як готує йогуртові тости авторка рецепта, дивіться у відео.