
Для багатьох булочки на сніданок – це більше клопітка справа, ніж навпаки. Але існує безліч рецептів, які переконують у протилежному. Наприклад, сирні булочки.
Тут булочки взагалі випікати не треба, вони беруться готові. І ті, які трохи залежалися, теж можна використати.
Тільки в такому випадку покладіть на дно трохи вершкового масла.

Українська фудблогерка cook_enjoying пропонує у якості начинки трохи сиру, ковбаси та грибів, хоча для цього сніданку підійдуть практично все.
Запечені булочки з начинкою

Інгредієнти на одну порцію:
- 1 булочка;
- 1 яйце;
- сир;
- шинка або ковбаса;
- печериці;
- сіль, перець, зелень.
Як приготувати:
- З булочки зрізати верхівку та акуратно дістати м'якуш.
- Викласти всередину тертий сир, гриби та шинку. Вилити яйце. Посолити, поперчити.
- Викласти на застелене деко, запікати за 190 градусів 15 хвилин.
- Потім накрити булочку верхівкою та запікати ще кілька хвилин.