Цей напій підійде всім експериментаторам, які не бояться класичні еспресо або американо з'єднувати з несподіваними, на перший погляд, продуктами.
Як приготувати бананову каву, ми детально писали. Дізнаємося докладніше про бамбл-каву. Назву напій отримав від англійського bumblebee, тобто бджола, джміль. Він справді нагадує забарвлення цієї комахи.
Бамбл-кава подається холодною, а от щодо пропорцій льоду, кави, апельсинового соку та сиропу – експериментуйте та шукайте ідеальні для себе.
Рецепт зі сторінки iamcook.
Бамбл-кава
Інгредієнти:
- лід;
- апельсиновий сік – 125 мл;
- кава – 2 ч. л.;
- вода – 150 мл;
- карамельний сироп – 30 мл.
Як приготувати:
- Приготувати каву вашимулюбленим способом: американо, еспресо або розчинну.
- У келих додати лід за смаком. Влити апельсиновий сік приблизно до половини склянки.
- Влити в келих карамельний сироп. По ножу або ложці налити каву.
Перед тим, як варити каву для цього напою, дізнайтеся, як це зробити в джезві.