Білий глінтвейн з апельсинами
Глінтвейн – це не тільки вуличний напій, він може потрапити і в карту святкових напоїв на Новий рік та створити атмосферу в будні.
Якщо плануєте затишний домашній вечір, глінтвейн на білому вині з апельсинами може стати чудовим доповненням.
Рецепт взято зі сторінки maxon_kr.
Білий глінтвейн з апельсинами
Інгредієнти:
- Біле сухе вино – 750 мл
- Цукор – 100 г
- Вода – 1/2 склянки
- Палички кориці, апельсин – по 1 шт.
- Гвоздика – 3 шт.
Як приготувати:⠀
- У каструлі з'єднати воду з прянощами та цукром, додати часточки апельсина і поставити на помірний вогонь.
- Помішуючи, довести суміш до кипіння та процідити.
- Змішати вино з апельсиновим сиропом та розігріти на помірному вогні, не доводячи до кипіння.
Читайте також:
- Як варити глінтвейн вдома: найкращі спеції до нього та рецепт із сухим вином
- Напої на день народження – рецепти грогу з обліпихою, мокко-глінтвейну, винного коктейлю з фруктами
- Чай з фейхоа – як приготувати сезонний напій, що бадьорить і зігріває
- Кава з кардамоном – як зварити і скільки додати спеції, щоб не зіпсувати напій