Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Булочки за 15 хвилин – потрібна малина та готове листкове тісто

Малина, яка піде в начинку, має перетертися з цукром і трохи підігрітися на повільному вогні. Трохи цукрової пудри, какао або пелюсток мигдалю зроблять ці булочки красивішими
Булочки з листкового тіста з малиною
Булочки з листкового тіста з малиною

Усім відомо, що листкова випічка готується максимально швидко. Головне – правильно розморозити тісто, щоб ці булочки вийшли такими, як треба.

Рецепт від goodfood.gram передбачає малину. Її потрібно трохи перетерти з цукром і проварити.

Реклама

Булочки з малиною

Інгредієнти:

  • Листкове тісто (бездріжджове) – 500 г
  • Малина – 200 г
  • Цукор – 35 г
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ч. л.
  • Мигдальні пелюстки, цукрова пудра – для прикраси

Як приготувати:

  1. Тісто розкочати у пласт. Розморожену малину перетерти з цукром.
  2. Додати крохмаль і поварити на слабкому вогні в сотейнику з товстим дном 3-4 хвилини до загустіння. Остудити.
  3. Пласт тіста змастити тонким шаром малинового джему. Розкачати другий пласт такого ж розміру. Накрити другим шаром перший і трохи розкачати качалкою, щоб шари склеїлися між собою.
  4. Розрізати на довгі смужки завширшки близько 2 см. Скрутити кожну смужку в спіраль. Сформувати подобу равлика.
  5. Присипати мигдальними пелюстками.
  6. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 12-18 хвилин.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти