Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Якщо м'ясо залежалося в морозилці – рецепт домашньої буженини

Рецепт розрахований на півтора кілограма свинини. Для маринаду потрібні спеції, які знайдуться на кожній кухні. Перед запіканням буженину потрібно трохи обсмажити
Буженина в духовці
Буженина в духовці

Коли в морозилці є запаси м'яса, то їх можна смачно використовувати. Наприклад, зробити домашню ковбасу в пакетах для запікання або приготувати цю швидку буженину.

Коли м'ясо буде нашпиговане часником і натерто спеціями, його потрібно швидко обсмажити, а потім запекти.

Реклама

Нижче можна переглянути відео від авторки цієї буженини.

Буженина в духовці

Буженина домашня
Буженина домашня

Інгредієнти:

Реклама
  • 1,5 кг свинини;

Маринад:

  • 1 ч. л. куркуми або будь-яка інша спеція;
  • 3 ч. л. солі;
  • 2 ч. л. меленого перцю;
  • 8-10 зубчиків часнику;
  • 3 ст. л. гірчиці;
  • 2 ст. л. олії.

Тут дізнаєтесь, як легко зробити моцарелу в домашніх умовах.

Як приготувати:

Реклама
  1. М'ясо промити та обсушити серветками.
  2. Часник (кожний зубчик) розрізати на 2-3 частини. Нашпигувати м'ясо часником.
  3. Куркуму та перець з'єднати, натерти м'ясо. Олію змішати з гірчицею. Змастити м'ясо з усіх боків.
  4. На середньому вогні на невеликій кількості олії обсмажити м'ясо з обох боків до рум'яної скоринки.
  5. Загорнути у фольгу. Зверху накрити шаром фольги.
  6. Запікати при 200 градусах 15 хвилин, потім 1,5 години – при 180 градусах.

Тут дивіться весь процес приготування цієї домашньої буженини.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти