Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Ікра з оселедця та моркви – смачний і дуже недорогий рецепт

Властивий хрускіт ікринок, що лопаються, надаватиме морква, для цього її треба бланшувати. Зберігається ікра кілька днів у герметичному посуді
Рецепт ікри з оселедця
Рецепт ікри з оселедця

Почнемо з того, що оселедець тепер – порівняно дешева риба. А от приготувати з ним можна дуже красиві та навіть святкові закуски. Спробуйте зробити оселедець по-ужгородськи, не пошкодуєте точно.

Смачною виходить і псевдоікра з приємним вершковим смаком, який забезпечать масло та плавлений сир. До речі, масло має бути з холодильника, не кімнатної температури.

Реклама

На каналі Кухня Evelin використовують відварену моркву. Але щоб вона справді хрумтіла, пропонуємо нарізати її тонкими смужками та бланшувати близько двох хвилин.

Звісно, в блендер її потрібно додавати наприкінці й сильно не подрібнювати.

Ікра з оселедця та моркви

Ікра з оселедця та моркви
Ікра з оселедця та моркви

Реклама

Інгредієнти:

  • по 2 шт. філе оселедця, плавлений сир, морква;
  • 80 г вершкового масла.

Як приготувати:

  1. У філе прибрати кістки, моркву відварити або бланшувати. Нарізати.
  2. Нарізати сир і холодну олію, перебити в блендері разом із оселедцем.
  3. Додати моркву та ще раз перебити, щоб морква була крупнішою, ніж решта інгредієнтів.

До якого стану потрібно пробити ікру в блендері, дивіться у відео.

Реклама

Як в Естонії готують салат "Росольє", для нього теж потрібний оселедець, дізнаєтесь тут.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти