Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Корисна закуска на кожен день – рецепти бурякового паштету з квасолею та бринзою

Паштет, а швидше, дип з бринзою має постояти в холодильнику кілька годин. У другий паштет потрібна червона квасоля і скуштувати його можна одразу ж після приготування
Рецепти паштетів з буряка
Рецепти паштетів з буряка

Куди б не потрапив буряк і яку б функцію не виконував, важливо правильно його підготувати, щоб він нічого не зіпсував.

Для цих двох рецептів важливий насамперед не прісний овоч, а ближче до солодкого.

Реклама

Такі паштети можна їсти як салат або намазувати на хліб.

Процес приготування бурякового паштету з квасолею Рецепти Simple Food з Юлією Шевчук можна побачити нижче.

Авторка паштету з бринзою oksanaisaeva1971 – вказує кількість інгредієнтів на одну порцію, тож їх варто подвоювати.

Реклама

Буряковий паштет з квасолею

Буряковий паштет
Буряковий паштет

Інгредієнти:

  • буряк – 1 шт.;
  • квасоля консервована – 200 г (червона);
  • цибуля – 1 шт.;
  • соєвий соус – 2 ст. л.;
  • сік лимона – 0,5 ч. л.;
  • олія – 1 ст. л.;
  • чорний перець, часник – за смаком.

Для збалансованого салату "Богатир" теж потрібний буряк, а ще – чорнослив та горіхи. Його рецепт знайдете тут.

Реклама

Як приготувати:

  1. Цибулю нарізати, обсмажити до прозорості на олії.
  2. Часник розчавити ножем, порізати, з'єднати з буряком, квасолею та обсмаженою цибулею у чаші блендера.
  3. Соєвий соус, олію та сік лимона змішати та додати до овочів. Подрібнити. Скуштувати можна одразу ж.

Буряковий паштет з бринзою

Буряковий паштет з бринзою
Буряковий паштет з бринзою

Інгредієнти на одну порцію:

  • буряк запечений – 100 г;
  • бринза – 80 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • яйце варене – половина;
  • оливкова олія – 1 ст. л.;
  • сіль, перець – за смаком.

Тут дізнаєтеся, як зробити салат з буряком, фетою та квашеною капустою.

Як приготувати:

  1. Буряк запекти – загорнути у фольгу та запікати при 200 градусах близько години.
  2. Яйце зварити. Готові буряки і яйце порізати великим кубиком. Подрібнити всі інгредієнти у блендері. Додати сіль та перець.
  3. Скласти у скляну тару, прибрати в холодильник на кілька годин для загустіння.

На самому початку ролика дивіться, як приготувати паштет з буряка та квасолі.


Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти