Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Шоколадна, білкова і як зефір – 3 рецепти глазурі для паски

Хороша глазур або помадка має бути за консистенцією, як сметана. Якщо глазур вийшла густою, додайте трохи кип'яченої води або молока
Рецепти глазурі для пасок
Рецепти глазурі для пасок / Фото: Колаж: Сьогодні,

Випічка на Великдень – головний атрибут свята. Паски можуть бути різними за наповненням, розміру та інгредієнтам, але поєднує їх одне – красива та смачна глазур та помадка.

Особливо обережним варто бути з білковою глазур'ю. Після того, як вона потрапить на випічку, відправте паски в розігріту до ста градусів духовку, щоб уникнути отруєнням сальмонелою.

Реклама

У білкову глазур за рецептом anya.gotovit потрібен сік лимона. Глазур на желатині швидко схоплюється. Врахуйте це, якщо використовуватимете декор.

Шоколадна від української фудблогерки tanyushina готується на основі вершків.

Шоколадна глазур

Шоколадна глазур наноситься, коли паски повністю охолонуть
Шоколадна глазур наноситься, коли паски повністю охолонуть

Реклама

Інгредієнти:

  • по 100 г темного шоколаду, жирних вершків;
  • 30 г вершкового масла.

Як приготувати:

  1. Шоколад поламати на шматочки. Вершки нагріти до 85 градусів, вилити на шоколад, перебити блендером.
  2. Додати масло, ще раз перебити. Охолодити до кімнатної температури. Використовувати, коли паски повністю охолонули.

Простий рецепт паски з цукатами знайдете тут.

Реклама

Білкова глазур

Паски з білковою глазур'ю обов'язково відправте в духовку на 5-7 хвилин
Паски з білковою глазур'ю обов'язково відправте в духовку на 5-7 хвилин

Інгредієнти:

  • 1 білок;
  • 150 г цукрової пудри;
  • 1 ч. л. соку лимона.

Як приготувати:

  1. Відокремити білок і збити в легку піну. Частинами ввести цукрову пудру, постійно збиваючи.
  2. Влити лимонний сік і збити до щільної консистенції.
  3. Поставити у розігріту до 100 градусів духовку на пять хвилин.

Глазур на желатині зі смаком зефіру

У глазур зі смаком зефіру потрібен сік лимона
У глазур зі смаком зефіру потрібен сік лимона

Інгредієнти:

  • 5 г желатину + 30 г холодної води;
  • 150 г цукрової пудри;
  • 30 г води;
  • 1/2 ч. л. лимонного соку.

Як приготувати:

  1. Желатин замочити у холодній воді та залишити для набухання.
  2. Пудру перемішати з водою силіконовою лопаткою, поставити на вогонь і дати закипіти.
  3. Зняти з вогню та одразу додати желатин. Перемішати до розчинення. Додати лимонний сік і збити масу міксером впродовж трьох-чотирьох хвилин.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти