Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Рецепт яскраво-жовтих млинців на сніданок – смачні з будь-якою начинкою (фото)

Замішуються на молоці та рисовому або звичайному борошні. Після того, як усередину потрапить начинка і якщо є час, млинці можна запекти зі сметаною 5-7 хвилин
Як приготувати млинці на сніданок
Як приготувати млинці на сніданок

Зазвичай, якщо ми наважуємося насмажити млинців з ранку, то вони бувають частіше солодкими. Спробуйте їх з корицею та глазур'ю.

Яєчні млинці задовольнять ще й любителів омлетів. Смажити їх потрібно на повільному вогні близько двох хвилин з кожного боку.

Реклама

Для начинки можна взяти куряче філе із сиром та свіжим помідором. Шинку із сиром. Червону рибу з вершковим сиром і авокадо. Смажені з цибулею гриби.

Отже, буде смачно. Тож збільшуйте пропорції інгредієнтів у кілька разів, ніж у cookbook_darya.

Яєчні млинці на сніданок

Яєчні млинці на сніданок
Яєчні млинці на сніданок

Реклама

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 4 ст. л. молока;
  • 1 ст. л. рисового борошна або звичайного борошна;
  • сіль, перець, зелень.

Як приготувати:

  1. Поєднати всі інгредієнти.
  2. Розігріти сковорідку з невеликою кількістю олії. Посмажити млинці на повільному вогні по 2 хвилини з кожного боку до готовності.
  3. Викласти начинку, загорнути в рулетики, викласти у форму для запікання.
  4. Запікати 5 хвилин при 180 градусах.

Якщо потрібно смачно нагодувати дитину вранці, спробуйте зелені "Млинці Шрека".

Реклама

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти