Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Розкішна вечеря за мінімальною ціною – потрібні курячі стегенця та спеції

Їх не потрібно маринувати у спеціях та соусі. Щойно все це потрапить на курку – одразу ж вирушає запікатися. Весь секрет у надрізах, які потрібно зробити по всій довжині стегенця
Курячі стегенця
Курячі стегенця

Якщо задумали вечерю з куркою, це вже порівняно недорого. Кишеньки з філе з овочами та сиром все одно вийдуть трохи дорожчими, ніж ви приготуєте ці стегенця.

Коли вони будуть добре вимиті та злегка обсушені, то по всій довжині потрібно зробити глибокі надрізи.

Реклама

Завдяки їм соус розподілиться максимально глибоко, а сама курка перетвориться на дуже красиву вечерю.

Після переліку інгредієнтів дивіться відео процесу приготування.

Курячі стегенця зі спеціями

Інгредієнти:

Реклама
  • курячі стегенця – 8 шт.;
  • олія, вода – по 40 мл;
  • паприка – 1 ч. л.;
  • часник – 2 зуб.;
  • куркума, чебрець – по 1 ст. л.
  • томатна паста – 2 ст. л.;
  • перець, сіль – за смаком.

Рецепт цікавої курки генерала Цо – знайдете тут.

Як приготувати:

  1. Курячі стегенця помити, обсушити рушником. На кожному зробити глибокі надрізи по всій довжині.
  2. Олію з'єднати з водою. Додати всі спеції та пропущений через прес часник. Ретельно змішати.
  3. Щедро обмазати кожне стегенце соусом і викласти на застелене деко.
  4. Випікати 60 хвилин за 200 градусів.

Якими симпатичними виходять ці стегенця – дивіться у відео.

Реклама

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти