Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Спагеті з кабачків – як приготувати і рецепт горіхового соусу до них

Конкретно до горіхового соусу, він з волоських, прив'язуватися необов'язково. Це може бути фарш, подрібнене куряче філе
Спагеті з кабачків з горіховим соусом
Спагеті з кабачків з горіховим соусом

Тоді, коли у нас з'являються кабачки, ми починаємо їх активно смажити, перемазуючи часниково-майонезним соусом, у низці європейських країн їх натирають у вигляді спагеті й готують з різними домішками.

Це може бути сир і волоські горіхи, як у рецепті нижче, а може бути фарш, куряче філе, кисломолочний сир і просто зелень.

Реклама

Тобто кабачкові спагеті можуть стати прекрасним дієтичним обідом або вечерею, а також гарніром, якщо просто обсмажити із зеленню на сковороді.

Важливо пам'ятати, що кабачки зменшуються в об'ємі при термічній обробці, тож якщо потрібно нагодувати багато людей, беріть їх більше.

Щодо соусу, то як пишуть на herringinfurs.blogspot.com, його теж вийде багато, але він добре зберігається в холодильнику. Тобто можна приготувати його про запас, а можна скоротити кількість інгредієнтів.

Реклама

Кабачкові спагеті

Кабачкові спагеті
Кабачкові спагеті

Інгредієнти:

  • 4 середні кабачки;
  • 1 ст. л. оливкової олії;
  • сіль, перець, кінза.

Для соусу:

Реклама
  • 1 скибочка хліба;
  • 100 мл молока;
  • 1 склянка волоських горіхів;
  • 2 зуб. часнику;
  • пів склянки тертого твердого сиру;
  • 3 ст. л. оливкової олії;
  • сіль, перець.

Тут дізнаєтесь усі секрети та рецепт кабачкових оладок.

Як приготувати:

  1. Для соусу хліб розмочити у молоці 5-10 хвилин.
  2. Волоські горіхи нарізати та обсмажити на сухій сковороді кілька хвилин, помішуючи.
  3. Подрібнити до однорідності розмочений хліб разом з молоком, обсмажені горіхи, тертий сир та часник. Додати оливкову олію та знову подрібнити. Довести до смаку сіллю та перцем.
  4. Натерти кабачки та обсмажити на оливковій олії, помішуючи, кілька хвилин.
  5. Додати до кабачків соус за смаком, перемішати. Подавати з кінзою.

Як зробити гарні, фаршировані курячим філе, кабачки, дізнаєтесь тут.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти