Зелень на зиму

Як в школі

Ліниві пиріжки

Пиріг з полуницею

Напій з бузини

Пісне рагу

Українська кухня – як приготувати гречані вареники із соковитою сирною начинкою

Гречане борошно запарюється гарячим молоком. Працювати з тістом дещо складно й робити це потрібно виключно руками, без качалки
Як приготувати гречані вареники з сиром
Як приготувати гречані вареники з сиром

Продовжуємо знайомитися з дивовижною різноманітністю світу вареників. Якщо поки не куштували, то потіште себе варениками-гігантами гилунами, їх роблять із м'ясом.

Ці замішуються на гречаному борошні. Процес ліплення відрізняється певною складністю, але результат того вартий.

Реклама

Пропорції для тіста наступні – дві частини гречаного борошна на одну частину гарячого молока.

Фудблогерка verytastynotes радить не забивати тісто борошном, а присипати ним робочу поверхню. Працювати краще руками, відщипуючи тісто.

Гречані вареники із сиром

Гречані вареники з сиром
Гречані вареники з сиром

Реклама

Інгредієнти:

  • 1 ск. борошно гречане;
  • 0,5 ск. молоко;
  • дрібка солі.

Начинка:

  • 200 г сир;
  • 2 яйця;
  • дві дрібки солі.

Як приготувати:

Реклама
  1. Борошно запарити гарячим молоком, посолити. Замісити доволі липке та ніжне тісто, яке братиметься до рук.
  2. Для начинки сир перетерти через сито, додати яйця, сіль і добре перемішати.
  3. Зліпити вареники руками. Опустити в крутий підсолений окріп. Варити кілька хвилин після випливання. Подавати зі сметаною або вершковим маслом.

І ще один незвичайний рецепт молодої картоплі з маком рекомендуємо спробувати. Про нього ми писали тут.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Рекомендации segodnya.ua

Далі по темі

Реклама на segodnya.ua Реклама
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

НацЕфір

Фронт

Головні теми

Погода

Гороскоп

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти