Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Смачні трубочки з лаваша до сніданку – подаються дуже гарячими

Якщо є час, то обсмажені трубочки можна скласти у форму та запекти за участю соусу зі сметани та тертого твердого сиру
Трубочки з лаваша з яєчною начинкою
Трубочки з лаваша з яєчною начинкою

Почнемо з того що домашній лаваш – це дуже швидко та просто. Якщо у вас вже готовий, то обов'язково приготуйте до сніданку ці трубочки.

Вони обсмажуються в суміші з молока та яєць і подавайте їх одразу ж.

Реклама

На сторінці plushki_i пропонують начинити трубочки вареними яйцями, тертим сиром і зеленню, з цим можна експериментувати, враховуючи свої уподобання.

За бажання трубочки можна перетворити на чудову запіканку. Складіть їх у форму, додайте сметану, тертий сир, зелень і відправте в духовку.

Трубочки з лаваша з начинкою

Реклама

Трубочки з лаваша з начинкою
Трубочки з лаваша з начинкою

Інгредієнти:

  • яйця – 2 варені, 2 сирі;
  • сир – 100 г;
  • лаваш – 1 шт.
  • сметана – 2 ст. л.;
  • молоко – 6 ст. л.;
  • зелена цибуля, кріп.

Тут дізнаєтеся, як зробити конвертики з лаваша з начинкою.

Як приготувати:

Реклама
  1. Варені яйця крупно натерти. Додати тертий сир та нарізану зелень.
  2. Посолити, поперчити, додати сметану й добре перемішати.
  3. Лаваш порізати на прямокутники. На один край викласти начинку, звернути трубочкою.
  4. Змішати сирі яйця та молоко.
  5. Кожну трубочку вмочити в суміш, обсмажити на олії з двох боків до готовності. Подавати гарячими.

Рецепт гарячихі ролів, для яких теж потрібний лаваш, читайте тут.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти