Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Коли гості на порозі – рецепт простих сирних кульок з беконом та фундуком

Зрозуміло, що горіхи можуть бути будь-якими. Вдома точно буде жменя волоських. Кульки формуються з твердого сиру та вершкового
Сирні кульки з беконом та фундуком
Сирні кульки з беконом та фундуком

Під час низки свят на гостей слід очікувати навіть без особливого запрошення. Тому швидкі та смачні закуски мають бути під рукою.

Звісно, після новорічної ночі буде що поставити на стіл. Але ця закуска не лишить байдужими нікого.

Реклама

Готується з підручних продуктів – двох видів сиру, бекону та горіхів.

У фудблогерки kolomoka в рецепті є фундук, його можна замінити волоськими горіхами.

Сирні кульки з беконом та фундуком

Інгредієнти:

Реклама
  • Вершковий сир – 220 г
  • Твердий сир – 150 г
  • Сиркопчений бекон – 200 г
  • Фундук – 100 г

Як приготувати: ⠀

  1. Фундук підсушити на сковороді та очистити від лушпиння. Остудити і подрібнити у блендері.
  2. Смужки бекону розкласти на пергаменті та обсмажити у духовці за температури 180-200 градусів 7-10 хвилин. Викласти бекон на паперові рушники, остудити та подрібнити у блендері.
  3. Сир натерти на дрібній тертці.
  4. Для обсипки з'єднати подрібнений фундук (60 г) з 1/3 подрібненого бекону.
  5. Решту перемішати в окремій чаші. Сформувати кульки та обваляти в обсипці.
  6. Охолодити та подавати.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти