Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Омлет із баклажанами та плавленим сиром – рецепт для ситного сніданку

Бажано, щоби баклажан був без насіння. Щоб він не гірчив, краще потримати його в солі. Плавлений сир додається наприкінці приготування омлету
Омлет з баклажанами
Омлет з баклажанами

Омлети, різні, можна готувати в духовці, а можна додавати дуже несподівані інгредієнти. Наприклад, баклажан та плавлений сир. Спочатку потрібно обсмажити овоч на сковороді, потім залити збитими яйцями.

Авторка рецепта – cookingwithlove_18 – пропонує готувати цей омлет і на обід, і на вечерю.

Реклама

Омлет із баклажанами

Інгредієнти:

  • баклажан, цибуля, плавлений сир – по 1 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • мелений коріандр, сіль, перець, зелень;
  • олія.

Як приготувати:

  1. Баклажан та цибулю очистити від шкірки, нарізати кубиками. Обсмажити до золотавого кольору на середньому вогні.
  2. Збити яйця з невеликою кількістю солі. Овочі у сковороді також посолити, приправити перцем та коріандром.
  3. Залити збитими яйцями, зверху розкласти нарізаний плавлений сирок. Накрити кришкою.
  4. Тримати на повільному вогні до готовності яєць. Прикрасити зеленню.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти