Омлет з баклажанами
Омлети, різні, можна готувати в духовці, а можна додавати дуже несподівані інгредієнти. Наприклад, баклажан та плавлений сир. Спочатку потрібно обсмажити овоч на сковороді, потім залити збитими яйцями.
Авторка рецепта – cookingwithlove_18 – пропонує готувати цей омлет і на обід, і на вечерю.
Омлет із баклажанами
Інгредієнти:
- баклажан, цибуля, плавлений сир – по 1 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- мелений коріандр, сіль, перець, зелень;
- олія.
Як приготувати:
- Баклажан та цибулю очистити від шкірки, нарізати кубиками. Обсмажити до золотавого кольору на середньому вогні.
- Збити яйця з невеликою кількістю солі. Овочі у сковороді також посолити, приправити перцем та коріандром.
- Залити збитими яйцями, зверху розкласти нарізаний плавлений сирок. Накрити кришкою.
- Тримати на повільному вогні до готовності яєць. Прикрасити зеленню.
Читайте також:
- Омлет і гречка з яблуками – несподівані, але смачні поєднання до сніданку
- Кюкю – найзеленіший омлет з Азербайджану і корисне доповнення до сніданку
- Смажені баклажани з чилі, рикотою і медом – такими ви їх ще не куштували
- Баклажани в кисло-солодкому маринаді – рецепт ідеальної експресзакуски до м'яса
- Що таке бабагануш і як його готувати